Güncel

Zafer Bayramı Coşkusu Derince´de Yaşanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşku içerisinde kutlanacağı Derince’de iki güne yayılacak olan etkinlikler bandolu kortej yürüyüşü ile başlayıp Zehra ve Kurtalan Ekspres konserleri ile devam edecek

29 Ağustos 2024 Saat: 20:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 361 kez okunmuştur

Zafer Bayramı Coşkusu Derince´de Yaşanacak
Zafer Bayramı Coşkusu Derince´de Yaşanacak

ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI

Derince Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıl dönümünde düzenleyeceği etkinliklerle bu kutlu bayramı vatandaşların coşku içerisinde yaşamalarını sağlayacak. İki gün boyunca çok özel etkinlikler düzenleyecek olan Derince Belediyesi, 30 Ağustos’un ruhunu yeniden yaşatacak. Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin iştirakiyle düzenlenecek olan kutlama programlarının ilki 30 Ağustos Cuma günü yapılacak.

BAYRAKLARLA KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

30 Ağustos Cuma günü saat 19.00’da Dumlupınar Mahallesi’nde yer alan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde buluşacak olan ilçe sakinleri buradan bando eşliğinde, ellerinde Ay Yıldızlı Türk bayraklarıyla Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’ne kortej yürüyüşü gerçekleştirecek. Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini vurgulayan bu yürüyüşe ilçe halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

30 AĞUSTOS’TA ZEHRA KONSERİ

Bando eşliğinde gerçekleştirilen kortej yürüyüşünün sona ermesinin ardından 30 Ağustos Cuma günü programlar konser etkinliği ile devam edecek. Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde saat 20.30’da başlayacak ve ücretsiz olarak düzenlenecek olan konserde Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Zehra sahne alacak.

31 AĞUSTOS’TA KURTALAN EKSPRES

Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında ikinci gün Derince Belediyesi tarafından yine özel bir konser programı düzenlenecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek ve tüm ilçe sakinlerinin davetli olduğu konser 31 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30’da Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde başlayacak. Efsane Rock müzik grubu Kurtalan Ekspres’in sahne alacağı konserde birbirinden güzel eserler seslendirilecek.

ETKİNLİKLERE DAVET

Zafer Bayramı'nın, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli simgelerinden biri olduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de yaptığı açıklamada tüm Derincelileri coşku içerisinde geçecek olan etkinliklere katılmaya davet etti. Derince Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenleyeceği ve iki gün boyunca gerçekleşecek olan etkinlikler Zafer Bayramı’nın coşkusunu daha da pekiştirecek.

 

ETKİNLİK TAKVİMİ:

 

BANDOLU KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ:

Tarih                             : 30 Ağustos 2024 – Cuma

Saat                              : 19.00

Başlangıç Noktası        : Abdullah Tayyip Olçok Gençlik Merkezi

Bitiş Noktası                 : Derince Belediyesi Gösteri Merkezi (Harikalar Sahili)

 

ZEHRA KONSERİ

Tarih                             : 30 Ağustos 2024 – Cuma

Saat                              : 20.30

Yer                                : Derince Belediyesi Gösteri Merkezi (Harikalar Sahili)

 

KURTALAN EKSPRES KONSERİ

Tarih                             : 31 Ağustos 2024 – Cumartesi

Saat                              : 20.30

Yer                                : Derince Belediyesi Gösteri Merkezi (Harikalar Sahili)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız