Derince Sahili´nde Müzik Ziyafeti Yaşandı

15 Haziran 2024 Saat: 12:45
Derince Sahili´nde Müzik Ziyafeti Yaşandı
Derince Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği “Öğretmenin Sesi Musiki Gecesi” konseri Harikalar Sahili’nde müzik ziyafetine sahne oldu

ÖĞRETMENİN SESİ MUSİKİ GECESİ

Derince genelinde farklı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler ve eğitim camiası temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen konser yine muhteşem bir müzik ziyafetine sahne oldu. Geleneksel olarak düzenlenen “Öğretmenin Sesi Musiki Gecesi” konseri Harikalar Sahili’nde bulunan Derince Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Derince Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği konseri Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli ve Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe başta olmak üzere protokol ve vatandaşlar ilgiyle takip etti. Şef Nimet Uçar yönetiminde sahne alan öğretmenlerin birbirinden güzel eserler seslendirdiği konser katılımcılar tarafından büyük beğeni toplarken Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de konuşmasında koro üyelerine teşekkür etti.

BAŞKAN GÖKÇE’DEN MESAJLAR

Şef Nimet Uçar yönetimindeki koronun Derincelilere müzik dolu bir akşam yaşattığını belirten Başkan Gökçe “Bu akşam bizleri müziğe doyuran, gerçekten muhteşem bir gece yaşatan bütün öğretmenlerimize, koromuzun her bir üyesine çok teşekkür ediyorum. Her zaman söylediğimiz gibi bir toplumun, bir ülkenin gelişmesi ancak sanatla ve kültürle olur. Biz bugün olduğu gibi bundan sonra da bu tür etkinliklere, sanata, müziğe ve kültürel faaliyetlere destek vermeye devam edeceğiz. Katılımınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm halkımızı 21 Haziran Cuma günü saat 20.30’da Derince Gösteri Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz Keşanlı Ali Destanı tiyatrosuna davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız