Güncel

KOTO, Özel Başiskele Birikim Okulları ile indirim protokolü imzaladı

Üyelerini; eğitimden sağlığa, lojistikten turizme kadar birçok alanda ayrıcalıklı hizmetlerle buluşturmak için protokoller imzalayan Kocaeli Ticaret Odası, Özel Başiskele Birikim Okulları ile de işbirliği yaptı

10 Ağustos 2024 Saat: 12:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 371 kez okunmuştur

KOTO, Özel Başiskele Birikim Okulları ile indirim protokolü imzaladı
KOTO, Özel Başiskele Birikim Okulları ile indirim protokolü imzaladı

Oda üyeleri ve 1. Dereceden yakınlarına Özel Başiskele Birikim Okulları’nda, güncel ay indirimlerine ek, artı yüzde 10 indirim sağlayan protokol Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ile Özel Başiskele Birikim Okulları Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Kemal Halıcı arasında imzalandı. Törende, KOTO Meclis Başkanı Hüseyin Gezer ile Özel Başiskele Birikim Okulları Kurumsal İletişim Sorumlusu Mine Avcı da yer aldı.

EK YÜZDE 10 İNDİRİM

Protokolün Oda üyelerine ve yakınlarına hayırlı olmasını dileyen Başkan Bulut, eğitimin geleceğimiz için önemine vurgu yaptı. Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Halıcı da okulun hizmet ve eğitim modeli hakkında bilgiler vererek, “Özel Başiskele Birikim Okulları olarak; Anaokul, ilkokul, ortaokul ve liseye kadar tüm sınıf seviyelerinde ortaya koyduğu özgün eğitim felsefesi, deneyimli öğretmen kadrosu ve pedagojik donatı alanlarıyla çocuklarımıza yaşam alanı sunuyoruz. Protokolümüz, eğitim fiyatı üzerinden güncel ay indirimi uygulandıktan sonra, güncel ay indirimine ek eğitim fiyatı üzerinden artı yüzde 10 oranında indirim sağlayacaktır. İndirimlerden Oda üyeleri, birinci dereceden yakınları, KOTO çalışanları faydalanabilecektir. Protokol 1 eğitim dönemi için geçerlidir” dedi.  

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız