Spor

Derince´de Sağlık İçin Büyük Adımlar

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin öncülüğünde düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ne ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Sağlığın her şeyden önce geldiğini belirten Başkan Gökçe, “Halkımızla birlikte hareket ederek sağlıklı bir yaşam için adım

8 Temmuz 2024 Saat: 19:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 560 kez okunmuştur

Derince´de Sağlık İçin Büyük Adımlar
Derince´de Sağlık İçin Büyük Adımlar

Yürüyüşe Katılım Yoğundu

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin ev sahipliğinde düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü, Çınarlıdere Mesire Alanı’nda gerçekleşti. ‘Çevre Denince; Temiz Derince’ temalı etkinlikler kapsamında organize edilen programa Başkan Gökçe eşi Av. Sibel Gökçe ile katılırken CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

 

“Sağlık Her Şeyden Önce Gelir”

Derincelilerin mutluluğu için çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Gökçe, “Sağlık her şeyden önce gelir. Halkımızla birlikte hareket ederek sağlıklı bir yaşam için adım atmaya devam edeceğiz. Bu etkinliklerle çevre bilincimizi ve yaşam kalitemizi arttırıyoruz. Halkımızın bu ilgi ve katılımından da anladığım üzere doğru yolda olduğumuzu görüyorum. Kıymetli vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler Derincelilerin mutluluğu için çalışmaya devam ediyoruz. Hem sahada hem de sosyal alanlarda faaliyetlerimiz devam ediyor. Bundan sonraki süreç içerisinde de bu tür faydalı etkinlikler organize etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız