Güncel

Başkan Gökçe´den Kent Bayramlaşması´na Davet

Kurban Bayramı öncesi yayımladığı mesajında tüm İslam aleminin bayramını tebrik eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ilçe sakinlerini 17 Haziran Pazartesi günü saat 11.00’de Kent Meydanı’nda düzenlenecek Kent Bayramlaşması’na davet etti

15 Haziran 2024 Saat: 12:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 515 kez okunmuştur

Başkan Gökçe´den Kent Bayramlaşması´na Davet
Başkan Gökçe´den Kent Bayramlaşması´na Davet

BAYRAMLAR MUTLULUK KAYNAĞIMIZ

Başkan Gökçe yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yediden yetmişe hepimizin mutluluk kaynağı olan bayramlar, toplumsal birlik ve beraberliğimizin pekiştiği en özel günlerdir. Küskünlerin barıştığı, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularımızın arttığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı’nın huzurunu paylaştığımız günlerde büyüklerimizi ve hastalarımızı ziyaret edip hal hatır sormayı, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı ve çocuklarımızı sevindirmeyi ihmal etmeyelim”

TÜM EKİPLERİMİZLE SAHADA OLACAĞIZ

“Bizler Derince Belediyesi ailesi olarak bayram sürecinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için tüm ekiplerimizle sahada olmayı sürdüreceğiz. İlçemizdeki her bir vatandaşımızın huzuru için çalışmaya devam ederek, daha mutlu bir Derince hedefiyle bayram tatilinde de yanınızda olacağız. Bu vesileyle Kurban Bayramımızın başta ülkemiz olmak üzere, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış ve adalet getirmesini diliyor, tüm halkımızı 17 Haziran Pazartesi günü saat 11.00’de Kent Meydanı’nda düzenlenyeceğimiz Kent Bayramlaşmamıza davet ediyorum”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız