Spor

Başkan Gökçe, Çocuklar ve Gençlerin Yanında

Bahattin Çelik Spor Merkezi’ni ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, burada spor yapan çocuklar ve gençlerle bir araya geldi

10 Ağustos 2024 Saat: 12:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 357 kez okunmuştur

Başkan Gökçe, Çocuklar ve Gençlerin Yanında
Başkan Gökçe, Çocuklar ve Gençlerin Yanında

YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ilçe genelinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Fatih Sultan Mahallesi’nde yer alan Bahattin Çelik Spor Merkezi’ni ziyaret etti. Burada ilk olarak Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında spor yapan çocuklarla bir araya gelen Başkan Gökçe, ailelerle de sohbet etti. Derince Belediyesi ve Derince Gençlik Spor ve İlçe Müdürlüğü iş birliği ile Bahattin Çelik Spor Merkezi’ndeki havuzda devam eden yüzme eğitimlerinden 7-14 yaş grubu aralığındaki yaklaşık 500 öğrenci faydalanıyor.

ÖNCELİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZ

Başkan Gökçe, ziyareti esnasında tesislerde çalışmalarını sürdüren Sırrıpaşa FK altyapı sporcularına başarılar dilerken, aileler ile sohbet edip, kulüp yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Çocuklar ve gençlerin gelişimine yönelik çalışmalara her zaman öncelik vereceklerini ifade eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe “Bahattin Çelik Spor Merkezimizde Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında yüzme eğitimi alan miniklerimizi, Futbol Okulu’nun sevgili sporcularını ve kıymetli ailelerini ziyaret ettik. Çocuklarımızın her alanda gelişimleri için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yeni Derince Haber Sitesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız